Diensten

Tegenwoordig hebben we veel te weinig tijd voor elkaar, waardoor een stukje begeleiding, die vroeger heel normaal was, grotendeels is weggevallen. Ik kan een aantal activiteiten van u overnemen en ervoor zorgen dat u tijd overhoudt, zodat u zich kunt concentreren op andere zaken.

 

Begeleiding bij alledaagse dingen

Boodschappen doen, naar het tuincentrum, begeleiding van/naar een ziekenhuis, wandelen langs het strand. Misschien heeft u zin om te winkelen of in een gezellige lunch op een zonnig terras?

 

Bijzondere aangelegenheden

U gaat verhuizen en u heeft hulp nodig bij het inpakken. U komt uit het ziekenhuis en u heeft tijdelijk extra hulp nodig. Assistentie bij het voorbereiden van een diner voor familie, bekenden of kennissen. Begeleiding naar een (buitenlandse) vakantiebestemming. Tijdens uw afwezigheid kan ik ook zorg dragen voor uw post, dieren, huis en tuin. Wellicht kunt u wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van uw verjaardagsfeest?

 

Vervoer

Gaat u met eigen auto op bezoek bij vrienden of familie, maar rijdt u liever niet zelf dan kunt u altijd een beroep doen op Flairr.

 

Bovengenoemde activiteiten zijn voorbeelden en slechts een greep uit de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we samen bepalen hoe de werkzaamheden eruit gaan zien.

 

Waar het om gaat, is dat u een betrouwbare assistent heeft, waar u op terug kunt vallen.